New Profesional Consult 930 x 122

    constantinescu

    Constantinescu se ia de Guvern si de UDMR

    Emil Constantinescu, fost presedinte al Romaniei, cetatean de onoare a judetului Arges si al municipiului Pitesti, a declarat ca subiectul remanierii Guvernului Boc nu merita discutat. Totusi, in opinia fostului lider al statului roman, schimbarea guvernului Boc cu unul de tehnocrati condus de un independent merita toata atentia.

    Emil Constantinescu a acuzat „mecanismul de clan” care actioneaza in interiorul PDL, dar si „extraordinara abilitate a UDMR de a-si apara interesele prin santaj”.

    „Remanierea Guvernului nu valoreaza mai mult decât o stirea despre pasta de dinti cumparata pentru ocolul silvic. Nu ma intereseaza cine este in Guvernul României in acest context. E un subiect de divertisment. Exista acum un proiect: schimbarea Guvernului Emil Boc cu un guvern de tehnocrati, condus de un independent. Românii au sansa sa sustina un proiect, singurul valabil.

    Noi am avut doua momente ratate. In 2000 când am renuntat sa mai candidez, am prezentat un proiect: Mugur Isarescu, cu un premier performant. Al doilea moment: proiectul Johannis. Este stupefiant ca liderii de opinie nu au reusit anul trecut sa convinga populatia. Se poate reveni la proiectul Johannis”, a declarat Emil Constantinescu la Realitatea TV.

    „UDMR si-a creat din momentul in care i-am adus la guvernare, si acest lucru a fost unul foarte bun pentru integrarea in NATO si UE, extraordinara abilitate de a-si apara propriile interese prin santaj. UDMR stie sa joace aceasta carte”, a mai spus Constantinescu, referindu-se la situatia in care a ajuns Romania ca un partid al minoritatilor sa faca, practic, jocurile guvernarii actuale.

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90