Donaris 930 x 122

    CORNEL_IONICA

    Construcţiile, în uşoară revenire în Piteşti

    Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti, afirmă că în oraș piaţa construcţiilor a înregistrat în acest an o uşoară revenire, după ce mai bine de 4 ani s-a aflat pe o pantă descendentă din cauza crizei economice. Din păcate, încă predomină lucrările de mică anvergură, investiţiile mari fiind foarte rare.

    Concret, predomină lucrările de reabilitare și de amenajare a locuinţelor sau de construire a unor balcoane. De asemenea, sunt multe solicitări de avize pentru racorduri, dar şi unele pentru construcţia de locuinţe.

    Perioada în care se cereau de la Primărie autorizaţii pentru construcţia de centre comerciale mari sau de complexe rezidenţiale pare să fi apus, ca să nu mai vorbim de investiţiile în spaţiile de producţie.

    În acest an, Primăria Pitești a emis circa 260 de autorizaţii de construire, cu 50 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului 2012.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3