930 x122 grota rece

    gaze

    Consumul de gaze, în scădere

    Consumul mediu de gaze pe cap de locuitor în Piteşti se cifrează la circa 130 mc, fiind în continuă scădere. Oamenii încearcă să economisească tot mai mult pe măsură ce creşte preţul gazelor, iar tendinţa de economisire se constată că este prezentă şi în ceea ce priveşte domeniul industrial.

    Scăderea mai este cauzată şi de debranşările din sistemul centralizat de încâlzire a locuinţelor.

    Pe de altă parte, nivelul mediu anual de consum pentru uz casnic pe cap de locuitor înregistrat în municipiul Piteşti reprezintă 24,5% din consumul mediu anual pentru uz casnic / cap de locuitor înregistrat la nivel naţional.

    Mai mult, comparând cu ceilalţi poli de dezvoltare din ţară, volumul gazelor naturale distribuite pentru uzul casnic în cadrul polilor de dezvoltare urbană situează municipiul Piteşti pe locul 11, consumul în Piteşti fiind doar 61% din media consumului celor 13 poli de dezvoltare din ţară.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3