New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CONTABILI DE SUCCES. ÎN CURÂND, ÎN PITEȘTI

Contabili de succes în Pitești. Pe 24 aprilie 2017 va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de Contabilitate: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate. Este un curs acreditat ANC, diplomele fiind recunoscute de ministerele Muncii si Educației. Numărul de locuri pentru noua sesiune este unul extrem de limitat.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Activitatea de contabil este o profesie foarte solicitată pe piaţa muncii de azi, atât firmele, cât și instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti în acest domeniu. Puteţi să vă specializaţi în această activitate urmând un curs de formare profesională acreditat, așa cum este cel organizat de Profesional New Consult: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă, care cunosc noţiunile practice şi legislaţia, elemente care trebuie să fie însuşite de către cei care doresc să se iniţieze în domeniu, dar şi de către cei care vor să se specializeze în activitatea de contabil. Pregătirea practică este realizată cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilă foarte uzuală în zilele noastre în departamentele de contabilitate sau în firmele de profil din ţară.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

-Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025 și 0725.420.330

-E-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro

-Sediul firmei – Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.

Important! Din 1 aprilie 2017 firma Profesional New Consult poate fi găsită în Pitești pe:

-bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hypermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

-Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

-Curs Machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90