New Profesional Consult 930 x 122

    semnare1

    Contract de 6,9 milioane lei semnat la Piteşti

    Marti, 12 martie 2012, a avut loc la Primăria Piteşti festivitatea de semnare a celui de-al şaselea contract de finanţare pentru proiectele elaborate de municipalitate în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. Este vorba de proiectul de reabilitare şi modernizare a parcului Ştrand.

    Valoarea contractului este de 6,9 milioane lei, din care peste 5 milioane lei reprezintă finanţare europeană nerambursabilă. La eveniment au participat primarul Tudor Pendiuc, directorul Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia Liviu Muşat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, cel care este şi vicepreşedinte al Consiliului Regiunii Sud Muntenia.

    Tudor Pendiuc şi-a declarat satisfacţia pentru semnarea contractului, dar a mărturisit că dacă ar fi ştiut că durează 11 luni numai până să se ajungă în acest punct ar fi făcut în aşa fel încât proiectul să fie realizat cu fonduri locale în totalitate.

    De acum înainte mai trebuie să se aştepte validarea documentaţiei la Autoritatea de Monitorizare a Achiziţiilor Publice şi apoi să fie lansată licitaţia. Asta înseamnă că lucrările efectiv de abia la toamnă vor putea începe.

    Proiectul prevede, printre altele, reabilitarea aleilor din parc, amenajarea unei plantaţii de salcii şi arini, îmărejmuirea parcului, înlocuirea a 3 din cele 6 poduri existente şi amenajarea unui loc de joacă la nivelul celor din alte zone ale municipiului reşedinţă de judeţ.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3