Donaris 930 x 122

Arges

CONTRIBUABILII ARGEȘENI, INVITAȚI LA FISC

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza miercuri, 16 martie, de la ora 12, în sala de ședințe a instituției (Pitești, bulevardul Republicii, mezanin I, corp B, sală cu o capacitate de 160 de locuri) o nouă întâlnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Specialiștii Fiscului argeșean vor prezenta informații legate de următoarele subiecte: calendarul obligatiilor fiscale pentru luna martie 2016; prevederi referitoare la formularele 300, 307, 311 şi 394 pentru anul 2016; precizări despre înregistrarea în Registrul Operatorilor Intracomunitari și alte aspecte de interes fiscal.

Contribuabilii interesați vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii dacă vor transmite solicitarea până pe 15 martie pe adresa de e-mail Camelia.Firu.AG@mfinante.ro sau Maria.Vladu.AG@mfinante.ro, cu mențiunea „referitor întâlnire contribuabili”. (Foto: Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90