Donaris 930 x 122

CRISTIAN_SOARE_PREFECT

Controale la comercianţii de pâine

Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a emis un ordin prin care a constituit un grup de lucru pe problema panificaţiei. Principala menire a grupului va fi aceea de a verifica dacă toţi comercianţii respectă prevederile legale de scădere a TVA la pâine.

„Grupul de lucru are ca principal obiectiv combaterea şi prevenirea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei. Vrem să vedem dacă s-a redus preţul și dacă se respectă prevederile legale.

Comercianţii trebuie să scadă preţul la pâine, aşa ar fi firesc în condiţiile în care a scăzut TVA de la 25% la 9%”, spune prefectul Cristian Soare.

Din grupul de lucru fac parte reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie, Direcţiei Agricole, Gărzii Financiare şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier. Reprezentanţii acestor instituţii vor constitui echipe mixte de control.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90