New Profesional Consult 930 x 122

cristi.toma

Controale la Internet-cafe

Pitesti. 9 septemrbie 2009. OPC Arges.
In perioada 24 – 31 august comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Arges au desfasurat actiuni tematice de control privind societatile prestatoare de servicii tip “ Internet – Café”. Principalele aspecte urmarite au fost referitoare la afisarea in mod vizibil a denumirii firmei si a programului de lucru, afisarea in mod vizibil si intr-o forma neechivoca a listei serviciilor prestate si tarifelor aferente practicate, verificarea respectarii obligatiilor prestatorilor de servicii, existenta licentelor pentru softul folosit, modul de respectare a prevederilor legale la comercializarea produselor nealimentare conexe activitatii de acces la internet.
S-au constatat abateri privind neafisarea plachetei TELCONS, aplicandu-se un numar de 5 sanctiuni soldate cu avertismente.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3