EcoMoto 930×122

    autobuz_publi

    Controlori cercetaţi penal

    Nu de putine ori, calatorii de pe autobuzele Publitrans – CNCD – Girexim au reclamat faptul ca sunt controlori care isi cam depasesc atributiile si care se comporta urat cu oamenii. Mai grav este ca unii dintre acesti controlori au pus la cale o escrocherie, iar surse din cadrul asociatiei de transport ne-au declarat ca este in curs de desfasurare o ancheta in acest sens.

    Concret, din cei 28 de controlori angajati la CNCD, sustin sursele noastre, 16 ar fi fost dati afara pentru comportament inadecvat sau, mai grav, pentru ca ar fi participat la o schema prin care au facut rost de bani grei. Sursele noastre vorbesc de o posibila frauda de sute de mii de lei.

    Controlorii ar fi elaborat legitimatii false de calatorie pe care le-ar fi vandut unor calatori cu suma de 40 de lei, impanzind oraşul cu astfel de documente de călătorie care au adus prejudiciu asocierii. Tocmai de aceea se zvoneşte că însuşi Constantin Scarlat, boss-ul de la CNCD, ar fi participat în ultimele zile la controale pe autobuze.

    Nimeni din conducerea asociatiei nu a facut pana acum un anunt public in sprijinul sau impotriva celor mentionate mai sus. Din câte ne-au informat sursele noastre, pe fir ar fi intrat deja şi organele de cercetare penală.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90