New Profesional Consult 930 x 122

Arges

COPII PUȘI SĂ CERȘEASCĂ ȘI MINORE EXPLOATATE SEXUAL

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au făcut astăzi 4 percheziții domiciliare la 4 persoane pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în trafic de minori, proxenetism şi exploatarea cerșetoriei.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Din cercetări a reieşit faptul că din anul 2014 și până în prezent suspecții, Elvis Ion B. (de 26 de ani), Alexandru B. (de 24 de ani), Dafinel B. (de 20 de ani) şi Mircea B. (de 46 de ani), toţi din Câmpulung Muscel, ar fi racolat 3 minore, pe care le-ar fi transportat și exploatat sexual în Pitești și în diferite hoteluri și pensiuni din județul Argeș. De asemenea, 2 din membrii grupării ar fi exploatat minori cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, de la care ar fi perceput sume din banii pe care aceștia îi obțineau din practicarea cerșetoriei. Din activitatea infracţională membrii grupării ar fi obţinut aproximativ 150.000 de lei.

24 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești pentru audieri.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. La acţiune au participat şi jandarmi. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90