930 x122 grota rece

leziuni

COPILOTUL PITEȘTEAN ESTE RĂNITUL CU LEZIUNILE CELE MAI GRAVE

Dintre răniții în urma accidentului aviatic de ieri din Munții Apuseni copilotul Răzvan Petrescu, din Pitești, are cele mai grave leziuni. Precizarea a făcut-o managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca într-o conferință de presă încheiată în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Agresor prins de polițiști. Bătaie ,,soră cu moartea” în Pitești

„Pacienții au fost supuși în cursul nopții unor intervenții chirurgicale și ortopedice. Evoluția postoperatorie este fără complicații majore. Toți pacienții au fost examinați de o echipă complexă, multidisciplinară, de chirurgie generală, chirurgie vasculară, neurochirurgie, chirurgie oro-maxilo-facială, chirurgie toracică, ORL, chirurgie plastică și operatorie și ortopedie. În prezent nu necesită alte intervenții chirurgicale. Starea lor este stabilă hemodinamic și toți pacienții sunt conștienți. Pacientul cu leziunile cele mai grave este copilotul”, a declarat managerul spitalului în care sunt internați răniții.

Unul dintre răniți, dar ușor, Radu Zamfir, medic la Spitalul Fundeni din Capitală, a fost externat astăzi și susține chiar la această oră o conferință de presă la spitalul la care lucrează.

Citiți și: ULUITOR! AFLĂ CE-ȘI DOREȘTE COPILOTUL RĂZVAN PETRESCU!

Amintim că în avionul care s-a prăbuşit ieri în munţii Apuseni se aflau şi doi bărbaţi originari din Piteşti. Este vorba de medicul Valentin Calu şi de copilotul Răzvan Petrescu. Calu este specialist în chirurgie generală şi toracică, doctor în ştiinţe medicale, director adjunct şi purtător de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală. A absolvit cursurile Facultăţii de Medicină “Carol Davila” din Bucureşti. Al doilea supravieţuitor din Piteşti este copilotul Răzvan Petrescu. Acesta a terminat Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” din Piteşti şi era instructor la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. (Foto: B1 TV)

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90