NOR CURIER 930X122

    ra7

    Copilotul ranit in Raliul Argesului, in afara oricarui pericol

    Organizatorii Raliului Argesului 2010 au luat legatura cu pilotii implicati in accidentele mai serioase in timpul raliului. Primii chestionati au fost componentii echipajului 415, Krepelka/ Stanciu, tinand cont ca in cazul lor a fost necesara si interventia echipelor medicale aflate la fata locului, cei doi confirmand ca nu au niciun fel de probleme la acest moment.

    ”Sunt acasa, eu nu am avut nicio problema, m-a preocupat mai mult starea copilotului meu. Ne-am linistit insa si in privinta aceasta, dupa ce am primit analizele de la Spitalul Municipal Curtea de Arges. Acum verificam pagubele la masina de curse pentru a ne face planurile de viitor”, a precizat Krepelka.
    Copilotul sau, Doru Stanciu,  era deja in drum spre Austria. ”Sunt in drum catre Austria, deci va dati seama ca daca pot sa fac asta sunt in regula. Ma simt bine, am facut toate verificarile si analizele necesare atat la fata locului cat si la spital, la Curtea de Arges. Se pare ca singura problema a fost impactul si emotia momentului. Vreau sa multumesc medicilor de pe ambulanta si celor de la spital, s-au purtat ireprosabil. Cei de la spital mi-au recomandat 24 de ore de spitalizare, cu diagnostic de entorsa, contuzie si traumatism cranio cerebral, dar am cerut externarea in aceeasi zi-pana la urma traumatismul cranio cerebral este un cucui. Le multumesc tuturor celor care s-au interesat de starea sanatatii mele”, a declarat acesta.
    Ceilalti piloti implicati in accidente in timpul Raliului Argesului nu au necesitat niciun fel de ingrijiri medicale.{loadposition inside}

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90