930 x122 grota rece

    copos

    Copos, bucuros de…criza!

    George Copos, boss-ul de la Ana Imep, pare a fi bucuros de…criza! Motivul „bucuriei” sale este acela ca a scapat de presiunea sindicala privind cresterea salariilor, inclusiv la unitatile economice pe care le detine in Arges.

    George Copos, patronul grupului de firme Ana care are reprezentante puternice si in Arges (Ana Mep, Ana Imep si Ana Trans), s-a declarat…multumit de faptul ca a izbucnit criza economica si financiara! Motivul? Astfel nu s-a mai pus presiune pe patroni pentru a majora salariile!
    „Cred cu tarie ca aveam nevoie de aceasta criza”, a spus George Copos, proprietarul grupului de firme Ana Holding, cu afaceri de 60 de milioane de euro in 2009.

    „Cresterile salariale din trecut au pornit de la Guvern. In sistemul public salariile s-au triplat. Iar eu, daca voiam sa pastrez un om bun in companie, trebuia sa accept cand imi spunea: «Imi dai 2.000 de euro net». Era o presiune fantastica. Toti pierdem in acest moment, dar ramanem in picioare, ceea ce conteaza extraordinar de mult. Avem mii de locuri de munca pe care le platim la lumina zilei, tot la lumina zilei platim impozitele si taxele. Sunt putini antreprenori autohtoni care vor ramane in picioare”, a adaugat Copos. Copos considera ca economia neagra este o mare problema. El estimeaza ca 40% din PIB este economie necontabilizata.

    „Uitati-va la industria alimentara. Cel putin pe piata de panificatie, jumatate din tot ce se vinde este la negru. Iar daca mergeti pe litoral si cereti cifrele de afaceri din 2010, veti vedea ca foarte putine firme lucreaza corect”, a afirmat Copos. In opinia omului de afaceri, infrastructura, educatia si sanatatea ar trebui sa fie principalele prioritati ale Romaniei.

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3