NOR CURIER 930X122

corcodușe

Corcodușele, preț fabulos în piețe! „Băi ați înnebunit? Se găsesc pe marginea drumului”

Prețurile au luat-o razna în 2023. Celebrele fructe ale sezonului, care se găsesc la orice colț de stradă, au ajuns produs de lux.

Este vorba despre corcodușe sau zarzăre, așa cum le știu românii.

Într-o piață din București, celebrele fructe se vând cu 49 de lei kilogramul. Vorbim despre corcodușe aduse din Turcia. Prețul cu care se vând este comparabil cu cel al cireșelor, notează cotidianul Gândul.

„Corcodușe din Turcia – 49 lei/Kg.  Băi ați înnebunit? Sunt corcodușe acum pe marginea drumului. Voi le-aduceți din Turcia și le vindeți la prețul ăsta?  Și cireașa de pe tort, cireșe grecești la 65 lei/Kg. Păi cum mama dracului să vinzi de toți banii ca precupeț în piață, fără CASĂ DE MARCAT?”, a scris pe Facebook bărbatul care a găsit celebrele produse de lux.

Postarea sa a creat mare vâlvă în mediul online și a strâns sute de aprecieri și distribuiri.

„Aveți prețuri mai mari decât în Irlanda. Și noi aici le importăm din cauza brumei care cade în Aprilie Mai, când cireșii sunt în floare. Căpșunii în schimb îi cresc organic și 6 euro/kg e mult dacă cer”, a scris unul dintre internauți.

„Cam penibil”, este un alt comentariu.

Sursă foto: Gândul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3