New Profesional Consult 930 x 122

    gheorghe-badea

    Corin Boian îi face Centrul de Afaceri lui Gheorghe Badea

    Firma Kranz Eurocenter, controlată de omul de afaceri argeşean Corin Boian, a câştigat o licitaţie de peste 40 de milioane de lei pentru o investiţie a unui alt magnat din Argeş. Este vorba de construcţia unui Centru de Afaceri pentru una dintre firmele lui Gheorghe Badea, de la Grupul Industrial Componente.

    Concret, acest Centru va fi amplasat la capătul Căii Bucureşti din Piteşti, pe locul unui imobil în care funcţiona pe vremuri o grădiniţă şi care va fi demolat. Deja s-a obţinut autorizaţie de demolare de la Primărie în acest sens.

    Vor fi construite trei corpuri de clădire, dintre care unul va avea 10 etaje, aici urmând să funcţioneze şi spaţii expoziţionale. În aceste clădiri vor fi în special spaţii pentru birouri. Clădirile vor fi dotate şi cu parcări subterane. Important este că banii puşi la bătaie în cadrul acestui proiect – cu finanţare europeană – rămân în judeţul Argeş, firma constructoare fiind tot din judeţul nostru.

    Şi Consiliul Judeţean încearcă să facă un Centru de Afaceri, la fostul Cinema Lumina din Găvana, dar proiectul s-a împotmolit din lipsă de fonduri.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90