EcoMoto 930×122

    ionica

    Cornel Ionică ar putea candida pentru Camera Deputaţilor

    Mai mult ca sigur, la alegerile locale din 10 iunie 2012 îl vom regăsi pe lista de candidaţi USL pentru Consiliul Local Piteşti. Mai mult ca sigur, după alegeri îl vom vedea din nou în postura de viceprimar al Piteştiului. Ar fi al patrulea mandat de viceprimar al lui Cornel Ionică, cel care se ocupă de problemele de ordin tehnic legate de administraţia locală a municipiului reşedinţă de judeţ. Problema este că acest al patrulea mandat ar putea şi cel mai scurt pentru viceprimar…

    In mod normal, un mandat de viceprimar are 4 ani. În cazul lui Ionică, ar putea avea fix 6 luni, adică până la validarea mandatelor de parlamentari nou-aleşi.

    Şi asta deoarece Cornel Ionică ar putea candida pentru Camera Deputaţilor. Numele său figurează printre cele ale posibililor candidaţi la Piteşti, aşa cum ştim şi că liderul PSD Piteşti, Cristian Gentea, ar putea candida pentru Parlament în colegiul din Găvana.

    „Nu s-a luat o decizie privind candidaturile pentru Parlament. Sunt doar discuţii, atâta tot. Acum sunt preocupat doar să trecem cu bine alegerile locale din 10 iunie, după aceea vom mai vedea ce va fi”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90