EcoMoto 930×122

cotmeana

COȘMAR PENTRU ȘOFERI AZI ÎN ARGEȘ

Coșmar pentru șoferi azi în Argeș. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi în judeţul Argeş pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare, după cum urmează:

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

-între kilometrii 141+600 şi 142+800 de metri, în zona Cotmeana, acolo unde se va circula alternativ, pe o bandă, cu ajutorul piloţilor de trafic;

-între kilometrii 154 şi 156+200 de metri, în zona Morăreşti, acolo unde se va circula pe câte o bandă, în ambele sensuri (pe un sector de drum alcătuit din trei benzi).

Citiți și: Argeș. Accident cu 2 mașini și un TIR la Morărești!

De asemenea, tot pe DN7, între kilometrii 120 și 141, pe tronsonul Drăganu – Bascov, se vor aplica azi marcaje rutiere.

Este de anticipat că traficul rutier în zonele respective va fi unul de coșmar, urmând să se formeze coloane de autovehicule. Conducătorilor auto li se recomandă să nu se angajeze în depăşirea acestora.

Astăzi se lucrează și pe autostrada A1 Pitești – București:

-între kilometrii 14 şi 41, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti – aplicare de marcaje (până în jurul orei 18);

-la kilometrul 107 şi între kilometrii 91 şi 71, pe banda de urgenţă a sensului de mers spre Bucureşti – aplicare de marcaje (până în jurul orei 18);

-între kilometrii 85 şi 94, pe prima bandă a sensului de mers către Piteşti – frezare (până în jurul orei 15). (Foto: descriptiv – DN7)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3