Donaris 930 x 122

    calorifer99

    Creşte tariful de producţie a energiei termice, dar preţul pentru populaţie rămâne neschimbat la Piteşti

    SC Termo Calor Confort SA Piteşti a înaintat Consiliului Local al municipiului Piteşti o adresă în care solicită aprobarea pentru majorarea unui tarif. Este vorba de creşterea tarifului de producţie a energiei termice în CET Găvana, şi numai pentru o lună de zile.

    Astfel, preţul ar urma să crească de la 161 de lei gigacaloria la 178 de lei gigacaloria.

    Aurelian Niţă, directorul SC Termo Calor Confort SA Piteşti, ne-a declarat că preţul nou de producţie nu va afecta preţul de livrare către populaţie care va rămâne la fel.

    De asemenea, Niţă şi-a exprimat speranţa să furnizarea gazelor naturale se va menţine în cotele de până acum pentru a nu interveni probleme în furnizarea de energie termică pentru populaţie.

    În perioade de ger este posibilă o scădere a presiunii gazelor care în anumite condiţii poate afecta alimentarea cu energie termică a populaţiei.

    Până de curând, temperaturile nu au fost foarte mici, de aceea şi cantitatea de agent termic livrată populaţiei a fost mai mică decât în alţi ani la Piteşti. Faţă de un estimat de circa 50.000 de gigacalorii, cantitatea vântută în ianuarie 2012 va fi per total de circa 40.000 de gigacalorii.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90