930×122 CAPRA 5

cadavru_padure

Crima sau sinucidere? S-au spanzurat de Paste!

Pitesti. 05 aprilie 2010.
Un barbat si o femeie au fost descoperiti in prima zi de Paste spanzurati, in Padurea Trivale, din Pitesti. Anchetatorii banuiesc ca cei doi sunt sot si sotie, insa acest lucru urmeaza sa fie confirmat dupa identificarea cadavrelor. Trupurile celor doi au fost descoperite de o persoana care facea jogging in padure.
Femeia avea la maini urme care le-au ridicat suspiciuni politistilor, acestia banuind ca urmele ar fi provenind de la faptul ca ea ar fi fost legata la maini. Cele doua cadavre au fost descoperite fata in fata, iar femeia avea verigheta, in timp ce pe degetul inelar al barbatului existau semne ca si acesta ar fi purtat de curand verigheta insa ea nu a fost gasita supra lui. Cele doua persoane desoperite spanzurate purtau haine de doliu.
Politia a avansat ipoteza ca barbatul ar fi putut sa o ucida pe femeie, dupa care si-a pus capat zilelor si el. In acest moment anchetatorii nu au nicio pista de pornire si nici nu se cunoaste daca este vorba, cu exactitate, de sinucidere sau de crima, urmand ca autopsia sa le aduca politistilor mai nulte indicii. sursa : antena3.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90