New Profesional Consult 930 x 122

    cioaca

    22 de ani de pușcărie pentru Cioacă!

    Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare cu executare.

    Decizia a fost luată astăzi de Tribunalul Argeș. 21 de ani sunt pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, la care s-a adăugat un an spor de pedeapsă. Pentru profanare de morminte, Cristian Cioacă a primit doi ani. Pe deasupra, fostului polițist i s-a dat interdicție pentru anumite drepturi civile pe o perioadă de 5 ani. Magistrații au hotărât ca inculpatul să execute cea mai grea pedeapsă dintre cele decise, respectiv 22 de ani de pușcărie și 5 ani interzicerea drepturilor.

    În plus, judecătorii au decis ca Cioacă să îi plătească despăgubiri familiei Ghinescu (familia Elodiei) în valoare de 250.000 de euro!

    Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs. Este posibil ca la recurs să apeleze ambele părți, atât condamnatul, cât și familia Elodiei Ghinescu, aceasta din urmă pentru că ceruse o pedeapsă cu închisoarea pe viață.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90