930 x122 grota rece

cioaca

Cristian Cioacă, prima breșă în măsura de arest preventiv

Curtea de Apel Pitești a admis recursul lui Cristian Cioacă împotriva hotărârii din 28 mai a Tribunalului Argeș de menținere a măsurii de arest preventiv. 

Nu a decis, însă, punerea acestuia în libertate, ci retrimiterea la Tribunal pentru rejudecare. Judecătorii Curții ar fi considerat că măsura nu este motivată temeinic. Prin urmare, cel puțin deocamdată, fostul polițist acuzat de uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, și de profanare de morminte rămâne arestat preventiv în penitenciarul Colibași, din Mioveni, județul Argeș.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv de la începutul lunii decembrie a anului trecut. De atunci încoace, este pentru prima dată când un complet de judecată dă un astfel de verdict în privința măsurii de arestare preventivă a lui Cioacă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3