NOR CURIER 930X122

diaconescu_ponta

Cristian Diaconescu, în cărţi pentru funcţia de ministru de Externe

Emil Boc, premierul României, a anunţat luni, 23 ianuarie 2012, că a înaintat preşedintelui Traian Băsescu propunerea de demitere din funcţie a ministrului de Externe Theodor Baconschi. Locul acestuia ar putea fi luat de argeşeanul Cristian Diaconescu.

Boc a făcut anunţul chiar în timpul şedinţei extraordinare a Parlamentului de luni, spunând că motivul pentru care Baconschi a fost demis este legat de jignirile aduce se acesta protestatarilor din piaţa Universităţii. Baconschi spusese despre aceştia că sunt precum „o mahala violentă şi ineptă”.

Deja sunt vehiculate, pe surse, două nume care să îi ia locul lui Baconschi. Este vorba de Bogdan Aurescu şi de Cristian Diaconescu.

Argeşeanul Cristian Diaconescu a mai fost ministru de Externe şi chiar al Justiţiei în perioada când activa în PSD. Acum, Diaconescu este preşedinte de onoare al UNPR.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3