930 x122 grota rece

cristian_gentea

Cristian Gentea, presedinte PSD Pitesti: „Domnul primar Tudor Pendiuc va obtine undeva peste 80% din voturi iar noi vom obtine undeva in jur de 65%”

Cristian Gentea a intrat in prim-planul vietii politice argesene o data cu accederea in functia de presedinte al PSD Pitesti. Inainte de acest eveniment se spunea ca viceprimarul Pitestiului, Cornel Ionica, este favorit pentru pozitia respectiva, dar in cele din urma lucrurile au fost asezate pentru Gentea. Care recunoaste ca activitatea organizatiei pe care o conduce este supervizata de la Primaria Pitesti, afirmand in acelasi timp ca activitatea sa din ultima vreme a dus la o crestere a organizatiei. Gentea este foarte optimist privind alegerile din 2012, preconizand ca USL va lua caimacul, cum se spune, atat la Pitesti, cat si in judet.

Cum este sa conduci PSD Pitesti in aceasta perioada?
Am format o echipa foarte puternica, sunt membri mai vechi, cu experienta si foarte multi membri mai tineri foarte activi si beneficiez de un sprijin deosebit din partea vicepresedintelui organizatiei municipale, domnul viceprimar Cornel Ionica, care ma ajuta foarte mult desi nu are mult timp la dispozitie, si am sprijin de la domnul primar care, chiar daca este presedinte executiv al PSD Arges, coordoneaza si activitatea organizatiei municipale. Ne ajuta foarte mult ca este alaturi de noi si ne ajuta.
Bine, la un moment dat chiar s-a spus ca domnul primar si domnul viceprimar ar conduce, de fapt, organizatia Pitesti…
Si eu nu?! Am vazut anumite reactii in presa, este parerea dumnealor, eu cred ca cel mai bine stiu cum stau lucrurile membrii organizatiei si eu imi fac treaba. Si cred ca acest lucru se si cunoaste.

„Avem cea mai activa pagina de Facebook”
In ce sens se cunoaste?
Pai haideti sa va spun…Imediat dupa alegeri am facut o curatenie, ca sa spun asa, in organizatia municipala. Cine vrea sa ramana si sa si activeze este binevenit, cine nu, nicio problema, sa stea deoparte. De atunci incoace primesc in fiecare luna cate 100 de membri de partid noi si am ajuns in ultimele luni sa inchiriez sala la sedintele Comitetului Executiv, atat de multa lume participa! Am facut 85 de organizatii locale la Pitesti, pe cele 85 de sectii de votare, am realizat organizatii teritoriale care au sedii de sine statatoare, cu oameni care se implica acolo in fiecare zi, care primesc simpatizanti, membri, dau adeziuni si informatii despre organizatie…Am facut si o pagina de Facebook care este foarte apreciata si chiar mi s-a spus ca este cea mai activa pagina de profil din judet. A crescut numarul membrilor, simpatizantilor, am registre cu simpatizanti la sediile din cartiere, sunt oameni care pur si simplu nu vor sa intre in partid, dar sunt alaturi de noi.

„Vom avea in septembrie un program comun de activitati PSD – PNL la Pitesti”

Ce aveti de spus despre cei ce au plecat din partid?
Eu am avut doua luni in care am facut curatenie…
Nu, ma refer la cei care au plecat ca au vrut ei…
E decizia lor personala…
Aveti membri care nu sunt multumiti de alianta cu PNL? Stim ca la PNL sunt astfel de pozitii fata de alianta cu PSD.
Nu, din contra. Eu chiar am o relatie speciala cu presedintele PNL Pitesti, multi liberali sunt prietenii mei in afara activitatii din Consiliul Local si din politica, chiar am avut o sedinta recent in care am decis ca in luna septembrie a anului 2011 sa avem un program comun de actiuni la Pitesti.

„Vom castiga fara nicio discutie”

Ce asteptari aveti de la alegerile din 2012?
Vom castiga fara niciun fel de discutie. Sunt convins de asta. De fapt, acesta a fost obiectivul meu de la alegeri.
Indrazniti si un procent?
Domnul primar Tudor Pendiuc va obtine undeva peste 80% din voturi iar noi vom obtine undeva in jur de 65%, sper acest lucru.

„Nu vad PDL Pitesti ca fiind o organizatie foarte activa”

Pai, organizatia PDL nu emite pretentii?
La nivelul Pitestiului eu nu vad PDL Pitesti ca fiind o organizatie foarte activa. Nu am foarte multe informatii despre ei, dar nici nu ii vad prea mult in actiune…
Dar la judet?
La judet, in afara faptului ca domnul senator Andrei este mai incisiv in limbaj, asa, dupa cum se vede din presa, nu vad altceva. Sunt optimist si in ceea ce priveste alegerile de la judet.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3