Eurial 930 x 122

dacia_mioveni

CS Mioveni revine in Liga I, diseara, pe Digisport

Astazi, 22 iulie, Liga I revine in forta cu un nou sezon, 2011- 2012, unul care se anunta mai lipsit de spectaculozitate si mai plin de scadaluri decat in trecut. CS Mioveni debuteaza in fata revelatiei U Cluj, in aceasta seara de la ora 22.00.

 

Fara Poli Timisoara si Gloria Bistrita, retrogradate pe motiv de licenta, fara Universitatea Craiova, cu „granzii” din Bucuresti evacuati de pe stadioanele traditionale si fara echipa calificata direct in grupele Ligii Campionilor, lupta pentru titlu se anunta a fi nu foarte interesanta, desi, la nivel declarativ, cel putin 5-6 echipe se vor lupta pentru primele pozitii din clasament. Formatiile nou-promovate nu pot emite pretentii, chiar daca unele dintre ele au un nume mare in fotbalul romanesc, asa ca, foarte probabil, ele vor fi cele care se vor lupta pentru evitarea retrogradarii.

 

CS MIOVENI – U. CLUJ, vineri, 22 iulie, de la ora 22.00, pe Digisport.

U. Cluj se anunta a fi marea revelatie a acestui sezon, avand cel mai bun randament in meciurile amicale din pauza de vara, comparativ cu toate celelalte echipe din Liga I. in timp ce Dacia Mioveni isi va face revenirea in prima liga cu o serie de achizitii spectaculoase. Argesenii antrenati de Ionut Popa se vor baza in atac pe o tripleta care altadata ar fi avut loc la orice echipa mare din Liga 1: Ciprian Tanasa – Adrian Iordache – Adrian Neaga, iar de la mijloc va coordona jocul Nicolae Dica.

ECHIPELE

Mioveni: Haisan – I. Voicu, M. Olteanu, Miulescu, G. Neagu – G. Enache, Margaritescu, Naidin – Dina, Nicolae Dica, Ciprian Tanasa. Rezerve: O. Popescu, Vladu, Ayza, Cl. Ionescu, Adrian Neaga, Cosereanu, Sandulescu.

U. Cluj: M. Popa – Ungurusanu, Szukala, Pele, G. Mendy – Al. Pacurar, Bostina, Nasser – Machado, Cl. Niculescu, Ad. Cristea. Rezerve: Matache, Abrudan, Bazzi, Cojocnean, S. Achim, N. Tony, L. Marinescu.

Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti). Asistenti: Andrei Constantinescu, Valentin Avram (ambii Bucuresti)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3