New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

CU ANVELOPE DE VARĂ PE COD GALBEN DE NINSORI

În perioada 16-18 ianuarie, perioadă în care a nins abundent și în care, vă amintim, județul s-a aflat și sub cod galben, 5 șoferi au fost amendați pe șoselele din Argeș pentru că nu aveau anvelope de iarnă! Nebunie curată! Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 3.255 de lei.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Și o primărie din Argeș a primit amendă de la Poliție pentru că nu a deszăpezit drumurile. Este vorba de Primăria comunei Călinești. Cuantumul amenzii este, însă, modic: 2.205 lei.

Aceeași amendă, ca de râsul curcilor, a primit și o firmă responsabilă cu deszăpezirea unor drumuri județene din Argeș: SC Bady Max Evolution SRL.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Potrivit contractelor de deszăpezire încheiate în Argeș pentru iarna 2015-2016, printre altele SC Bady Max Evolution SRL are în grijă din acest punct de vedere drumuri județene din zone ca Slobozia, Rociu, Topoloveni, Călinești, Pitești, Mioveni, Căteasca, Leordeni și Negrași.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3