930×122 CAPRA 5

tineri.cu.dacia

Cu Dacia in Mongolia

Trei tineri români îşi pun baza într-o veche Dacia 1310 produsă la Uzina de la Colibaşi, în Argeş, pentru a ajunge în capitala Mongoliei, Ulan Bator. Ei participă la un raliu cu o cauză umanitară despre care până acum s-au ştiut mai puţine lucruri.

 

O veche Dacia 1310 produsă la Mioveni este vedeta unei expediţii româneşti inedite. Este vorba de o expediţie umanitară până în Mongolia, pusă la cale de trei tineri. Aceştia au plecat joi dimineaţă din Bucureşti la bordul vechii Dacii numită „Mioriţa” către Praga unde se va da startul oficial al raliului umanitar Mongol Rally 2012.

Toate echipajele, circa 400 în acest an, se angajează să doneze la destinaţie, în Ulan Bator, maşinile pe care le conduc şi cel puţin 1.200 de euro.

Banii strânşi sunt folosiţi pentru ajutorarea copiilor fără posibilităţi din Mongolia. Cei trei tineri din România vor dona Dacia 1310 şi cel puţin 600 de euro către Lotus Children’s Centre, iar ceilalţi 600 de euro către Beneva-Paşi către Viaţă, respectiv copiilor de la Secţia de Oncologie a Spitalului Marie Curie din Bucureşti.

Este pentru prima dată când o Dacie va ajunge în Mongolia şi este prima Dacie care participă la acest raliu, scrie Ziarul Financiar.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90