EcoMoto 930×122

    sabbah.si.sotia

    Cu „sufletul răvăşit” fiindcă nu se află lângă soţia lui la ceas aniversar! Pentru prima dată în 9 ani!

    S-a văzut nevoit să plece într-o misiune chiar de ziua soţiei sale. A reuşit, însă, să o emoţioneze până la lacrimi cu un mesaj romantic postat pe Facebook, dar şi cu un buchet imens de flori.

    Fostul jurnalist piteştean Christian Sabbagh, care acum lucrează pentru Kanal D, a fost pus într-o situaţie neplăcută: nu a putut fi acasă alături de soţia lui cu ocazia aniversării zilei de naştere a acesteia. S-a străduit, însă, să revină cât mai repede şi şi-a luat revanşa în faţa soţiei postând pe Facebook un mesaj mai mult decât emoţionant şi oferindu-i un buchet cu 101 fire de trandafir.

    „La mulţi ani, draga mea soţie! E pentru prima oară când plec într-o expediţie cu sufletul răvăşit. Nu pentru că-mi este teamă de ce s-ar putea întâmpla. Motivul pentru care sunt cuprins de o stare aparte, de melancolie nuanţată cu o doză însemnată de părere de rău, ţine de faptul că astăzi e ziua de naştere a celei care-mi stă alături de peste 9 ani, într-o căsnicie care nu mereu a fost fără cusur. Iartă-mă, draga mea soţie, că într-un astfel de moment atât de însemnat pentru tine nu-ţi pot sta alături. E pentru prima oară când se întâmplă asta, iar sufletul meu tânjeşte să-ţi fie în preajmă. Din păcate, sunt la mii de kilometri distanţă de casă. La mulţi ani, Louise! Dumnezeu să te ocrotească şi să-ţi dea putere să-mi accepţi în continuare «toanele de om mare»”, a fost mesajul transmis de Christian Sabbagh pentru soţia sa la ceas aniversar.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90