NOR CURIER 930X122

curent

CU VITEZA MELCULUI! 9 LUNI PENTRU ÎNLOCUIREA UNUI STÂLP PERICULOS!

A fost nevoie de nouă luni pentru ca un stâlp de susținere a rețelei electrice din Pitești să fie înlocuit.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Înlocuirea era obligatorie pentru că stâlpul, situat în zona străzilor Maternității-Smeurei, a fost serios afectat după ce în septembrie anul trecut un șofer imprudent a intrat în el cu autoturismul la volanul căruia se afla. Proprietarul casei în dreptul căreia era stâlpul avariat s-a temut ca nu cumva acesta să cedeze la un moment dat și să cadă peste gopspodăria lui. Pericol exista și pentru piteștenii care se deplasau prin zonă, fie ca pietoni, fie ca șoferi.

Compania de electricitate a fost informată de proprietar imediat după producerea accidentului, proprietar care încă de atunci a cerut înlocuirea stâlpului. De rezolvarea problemei trebuia, însă, să se ocupe Primăria, care are în administrare rețelele stradale de electricitate de pe domeniul public al Piteștiului. Din rațiuni care ne scapă, înlocuirea s-a făcut abia acum.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90