930 x122 grota rece

vasilica

Cui preda Radu Vasilica puterea in TSD

Radu Vasilica, deputat de Stefanesti, a ajuns la capatul mandatului de presedinte al TSD Arges. Vasilica va pleca de la conducerea Tineretului Social Democrat argesean din simplul motiv ca depaseste vârsta prevazuta in statut pentru ca cineva sa ocupe o asemenea functie. Cine ii va urma la conducere? Conform unor surse din PSD, competitia se anunta a fi una acerba si, tocmai din acest motiv, interesanta. Cel putin formal, Radu Vasilica ne-a declarat ca nu a luat nicio decizie pâna acum privind sustinerea unuia sau altuia dintre candidati. Cine sunt acestia? Surse din cadrul TSD sustin ca primul care ar fi in carti pentru functia cu pricina ar fi Bogdan Balan, fiul lui Nichifor Balan care a plecat din PSD pentru a urma o cariera politica in UNPR-ul lui Georgiu Gingaras.

O situatie inversa, asadar, decât in cazul familiei Tamaga unde seniorul Constantin a ramas fidel principiilor social-democrate, in timp ce juniorul Traian s-a orientat catre PDL si a primit chiar si o functie importanta la acest partid.

Al doilea nume vehiculat este cel al lui Teodor Achim, un tânar care insa lucreaza la departamentul de proiecte din cadrul Consiliului Judetean iar statutul de functionar public i-ar incurca activitatea politica.

A treia persoana despre care se vorbeste in ultima vreme ca posibila inlocuitoare a lui Radu Vasilica este Mariana Pana, din zona Recea, cea care lucreaza la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura.

In fine, un alt nume de luat in seama este cel al lui Adrian Tebeica, seful TSD Topoloveni. Ramâne de vazut care va fi „alesul” lui Vasilica, stiut fiind faptul ca sustinerea sefului in functie pentru succesor este foarte importanta, chiar si când vine vorba de alegeri democratice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3