930 x122 grota rece

deszapezire-3

Culoarul Rucăr-Bran, redat circulației

Ninsorile căzute astăzi în zona Fundata au creat probleme în trafic.

Pe drumul național 73, tronsonul Câmpulung Muscel-Rucăr-Bran a fost închis o perioadă de timp. Poliția Rutieră a luat această decizie pentru a elimina riscul ca autovehiculele neechipate cu pneuri de iarnă să rămână blocate pe tronsonul cu zăpadă. Utilajele de deszăpezire au acționat, iar drumul a fost redat circulației rutiere. La această oră, potrivit autorităților, se circulă fără probleme. La fața locului s-a aflat și prefectul de Argeș, Cristian Soare, care a coordonat acțiunea de deblocare a tronsonului de drum afectat de vremea neprielnică.

Amintim că tot din cauza vremii (a rafalelor puternice de vânt și a ploilor torențiale) comunele Stoenești și Rătești au avut astăzi probleme în alimentarea cu energie electrică a locuințelor populației. Vremea rea a produs și deranjamente individuale, de la casă la casă, în mai multe localități argeșene. Problemele în furnizarea curentului electric au fost rezolvate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90