930×122 CAPRA 5

iani_popa

Cum a ajuns Calinic Shakira al viitorului desfiintat judet Arges

Dupa ce, la izbucnirea intregului caz Nicolescu, IPS Calinic il acuza, in vazul intregii lumi, pe Mircea Andrei de faptul ca l-a amenintat pentru a-l repune in functie pe varul acestuia, adica vicarul Branzea,  de la inceputul lunii Arhiepiscopul Argesului si Muscelului a ajuns un fel de hostess pentru liderul PDL Arges.

Asa se face ca, de Ziua Copilului, s-a urcat pe scena langa Andrei chiar in centrul Campulungului, sfintind nu doar copiii adusi acolo pentru…a petrecere, dar si clovnii care invarteau de mama focului baloanele. Calinic nu a lipsit nici de la ziua pseudo-orasului Costesti, sfintind si pe acolo petrecerea si o fantana. Din nou, langa Andrei si langa primarul PDL Baicea. 

A fost prezent langa Andrei, din nou, si la pomenirea ostasilor argeseni cazuti pe campul de lupta, pentru ca astazi senatorul de Dambovita cu Anastase, Basescu si robotelul Boc sa stearga judetul Arges.

In fine, Calinic a fost si la Ciofrangeni. Pentru ca nu putea sa sfinteasca alcoolul consumat de pedelisti, a sfintit…o sera! Desigur, inaugurata de cel mai mare panglicar venit vreodata in judet. Calinic spune ca l-a iertat pe Andrei, punandu-l sa faca matanii. Mataniile, nu stim exact totusi cine le-a facut, si in fata carui sfant, Jack sau Daniels. 

„Am vazut ca, mai nou, PDL inaugureaza si sere. M-am prapadit de ras. In loc sa inaugureze un spital, o scoala, o autostrada, ei s-au apucat de sere. Evident ca a fost si Calinic! Mai nou, domnul Calinic sta mai mult pe scena decat in Biserica. E ca un fel de Shakira”, a observat si liderul PNL Arges Ion Popa.

Sursa foto: obiectiv argesean

calinic_clung

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA