930X122 MAIA

masina

Cum a ajuns sa fie pus sub sechestru biroul primarului Pitestiului

Pitesti. 10 iunie 2009.
Astazi la pranz, un autoturism al Primariei Pitesti, dar si masina de serviciu si biroul primarului Tudor Pendiuc au fost puse sub sechestru. Usa biroului primarului a fost blocata cu o masa si un orologiu. Pensionara Lucia Francu a detinut inainte de 1989 o casa si un teren in Pitesti, estimate in prezent la 280.000 de euro. In 2002, dupa aplicarea Legii 10, Lucia Francu s-a adresat autoritatilor pentru primi compensantii in bani, deoarece casa fusese demolata pentru a fi construite blocuri. Actiunea executorului judecatoresc vine ca urmare a refuzului primarului Pendiuc de a pune in aplicare o decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila.

babaceas Daca putem admite ca se poate pune sechestru pe bunuri precum autoturisme, nu vedem pentru ce a fost nevoie de atata spectacol incat sa fie nevoie de blocarea biroului primarului. Pana la urma, chiar si daca are dreptate, un cetatean nu poate veni cu moftul de a bloca o institutie care deserveste zilnic mii de pitesteni. Probabil ca executorul si-a propus sa puna sechestru pe varul de pe peretii biroului…
Viceprimarul Cornel Ionica a anuntat ca Primaria Pitesti va incerca sa afle ce se intampla cu dosarul pitestencei aflat la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatii, pentru ca acesta sa primeasca despagubirile in conformitate cu sentinta Tribunalului Arges, dar si ca s-a inaintat o contestatie la actiunea de executare, pe care o considera drept un abuz. Primarul Tudor Pendiuc este plecat astazi la guvern, la Bucuresti, pentru a pune la punct unele detalii referitaore la situatia Termoficarii, motiv pentru care inca nu am reusit sa il contactam.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA