Donaris 930 x 122

    Mircea_Draghici_USL

    Cum ajută Ponta din Paris Argeşul

    Deputatul PSD de Curtea de Argeş Mircea Drăghici afirmă că premierul Victor Ponta ajută în momentul de faţă Argeşul, deşi se află la Paris. Mircea Drăghici – care este chestor al Camerei Deputaţilor – susţine că premierul apără în capitala Franţei interesele industriei auto româneşti.

    „În aceste zile, premierul Victor Ponta este la Paris. Este pentru prima dată după mult timp când un premier al României este primit de premierul şi preşedintele Franţei, ceea ce este foarte bine având în vedere eforturile noastre de integrare în spaţiul Schengen, pentru că avem nevoie de suportul unor ţări puternice.

    În programul vizitei de la Paris, premierul Victor Ponta are şi întâlniri cu oficialii Renault (n.r. unitate care deţine Uzina Dacia de la Mioveni).

    În cadrul acestei întâlniri se vor pune bazele viitorului program „Rabla” şi acest program sunt convins că va ajuta la menţinerea şi crearea cât mai multor locuri de muncă în Argeş, dar şi la Craiova, acolo unde este Ford”, declară Mircea Drăghici.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90