930×122 CAPRA 5

calorifer99

Cum încearcă Termo Calor să ţină de clienţi

Debranşările au afectat destul de mult societatea furnizoare de agent termic a Piteştiului. Numai în ultimii doi ani au fost înregistrate aproape 6.500 de cereri de debranşare, la care se adaugă alte mii din anii anteriori. În aceste condiţii, bătălia pentru clienţi a devenit esenţială. Aşa se face că Termo Calor Confort SA şi Primăria au trecut la construirea de centrale termice de cartier, încercând acum să ofere şi alte tipuri de servicii menite să atragă noi clienţi. În lupta cu … centralele de apartament, SC Termo Calor Confort SA a aruncat şi afişe în care le explică cetăţenilor de ce nu ar trebui să se debranşeze.

Astfel de afişe au fost puse şi la blocuri, dar şi la sediul SC Termo Calor. „Înainte să vă debranşaţi, vă rugăm să vă gândiţi la următoarele aspecte”, se arată la începutul mesajului adresat cetăţenilor. Şi urmează … aspectele:

„1. Poluarea produsă de propria centrală de apartament şi de cele din apartamentele învecinatecare atentează la sănătatea dumneavoastră prin noxele emise, dar şi prin zgomot – imaginaţi-vă un Piteşti cu 50.000 de coşuri de centrale de apartament!

2. Nu suntem suficient de stresaţi??? Ne mai trebuie şi stresul produs de grija existenţei centralei termice în apartament (risc de explozie), mai ales că nu există asigurare care să acopere eventualele daune materiale? Ne mai trebuie şi stresul creşterii preţului gazelor naturale în următorii ani la nivelul celor din comunitatea europeană până la dublarea acestuia? Ne mai trebuie taxele de poluare care vor fi plătite de fiecare deţinător de centrală de apartament? De banii pe care trebuie să îi cheltuim în continuare cu revizia şi întreţinerii centralelor de apartament?

3. Nu suntem suficient de dependenţi de voinţa şi interesele altora încât să alegem să ne încălzim folosind numai gazul natural din ce în ce mai scumpşi mai deficitar?

4. Avem aşa de mulţi bani încât să plătim o investiţie (montarea centralei de apartament) pe care nu o vom recupera niciodată? De ce să nu folosim banii respectivi pentru educarea copiilor noştri?
Decizia este a dumneavoastră!”.

Rămâne de văzut în continuare ce efect vor avea astfel de mesaje în rândurile consumatorilor, mai ales că vestea instituirii unei taxe pe centralele de apartament (de poluare) s-a răspândit deja cu repeziciune…

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3