930×122 CAPRA 5

Arges

CUM SE CIRCULĂ PE DRUMURILE DIN ARGEȘ ȘI DIN ȚARĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a vreunui accident și nici drumuri pe care să fie instituite restricții de tonaj.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

În judeţul Teleorman, pe DN6 şi pe DN52 Crângu – Furculeşti, în judeţul Iaşi, pe DN28A Târgu Frumos – Paşcani, în judeţul Gorj, pe DE79 şi pe DJ661 (pe raza comunei Ţânţăreni), precum şi pe drumurile care tranzitează judeţele Dolj şi Olt se semnalează pe alocuri polei.

În judeţul Iaşi, pe DN28A Târgu Frumos – Paşcani (între kilometrii 3 şi 9) se semnalează şi ceaţă densă, cu vizibilitate de sub 100 de metri.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti carosabilul este umed de la kilometrul 80 până la 120, însă nu s-a format polei.

Pentru judeţele Argeș, Teleorman și Giurgiu, vestul judeţului Arad, vestul judeţului Timiş, sudul judeţului Caraş-Severin și local în judeţele Dolj, Olt, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben, referitoare la precipitaţii mixte care determină depuneri de polei. De asemenea, astăzi, până la ora 22, este în vigoare o informare meteorologică potrivit căreia temporar vor fi precipitaţii mixte care vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va cuprinde, treptat, cea mai mare parte a ţării. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90