New Profesional Consult 930 x 122

unire_ep2

Cum se sărbătoreşte Ziua Unirii la Piteşti

Ca în fiecare an, Primăria Piteşti, în colaborare cu alte instituţii locale şi judeţene, marchează ziua Unirii Principatelor Române de la 24 Ianuarie (1859). Primăria a pregătit pentru ziua de 24 ianuarie o serie de evenimente care se speră că vor atrage cât mai mulţi cetăţeni. Pentru cinstirea zilei de 24 Ianuarie – Aniversarea Unirii Principatelor Române – municipalitatea din Pitești organizează :

– ora 10:00 – la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza (str. I. C. Brătianu) – Ceremonie militară și religioasă, cu depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori

– ora 15:00 – la Centrul Cultural al Municipiului Pitești – Casa Cărții, sala Ars Nova – Simpozionul „Semnificația Unirii Principatelor Române sub sceptrul lui Alexandru Ioan Cuza”

– ora 18:00 – la Teatrul Al. Davila – Spectacolul „NOI SUNTEM ROMÂNI”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90