New Profesional Consult 930 x 122

    drapel_romania

    Cum sărbătorim Ziua Naţională la Piteşti

    Primăria Piteşti a definitivat programul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României care va fi sărbătorită pe 1 decembrie. Pitestenii vor avea parte si de cateva surprize, fiind prevazute in program actiuni in premiera la o astfel de ocazie.

     

    Iată care sunt cele mai importante acţiuni:

    – ora 10 – ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori la Cimitirul Eroilor

    – ora 17 – solemnitate de retragere cu torţe desfăşurată pe traseuul piaţa Vasile Milea – piaţa Primăriei (Garnizoana Piteşti)

    – 17,30 – ceremonia de aprindere a iluminatului ornamental de sărbători şi a bradului de Crăciun în piaţa Primăriei Piteşti.

    Municipalitatea a pregătit peste 1.000 de steaguri tricolore care vor fi împărţite piteştenilor ce vor fi prezenţi la manifestări.

    În program mai figurează un recital al Fanfarei Militare, jocuri de artificii şi confetti, spectacol de sunet şi lumini laser şi recitaluri de muzică rock, folk şi populară.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90