Donaris 930 x 122

    gaze

    Cum te lasa Arctic cu ochii in soare

    Daca aveti probleme cu aragazul iar firma de la care l-ati achizitionat este Arctic, atunci aveti o problema. Nu ca marfa nu ar fi de calitate…atata timp cat functioneaza. Dar service-ul este pur si simplu ingrozitor, pacatuind in principal prin…absenta!

    C.V., din Pitesti, si-a cumparat in urma cu cativa ani un aragaz de la Arctic. Toate bune si frumoase pana cand, intr-o zi, cuptorul a cedat. Evident, a fost nevoie de o interventie specializata, asa ca omul a apelat la un service. Service care exista in zona Prundu, dar pentru care trebuie sa faci programare la Gaesti, prin telefon.

    Nu conteaza ca, pentru ca echipa de specialisti de la Pitesti se vina la tine acasa trebuie sa platesti deplasarea. Este firesc. Numai ca de la sesizarea facuta telefonic si cu numar de inregistrare, in toata regula, au trecut aproape doua luni si…nimic!

    Pitesteanul nostru inca asteapta sa primeasca inapoi telefonul de la Gaesti prin care sa fie informat cand anume ii vine echipa de la Pitesti sa ii repare aragazul! Halal organizare, halal stil de a face comert si de asigura service! Bataie de joc, pur si simplu!

    Pana la urma, nu ai decat doua solutii. Sa iei in carca aragazul si sa mergi la un service – ceea ce, cu greu (din cauza volumului mare) – omul nostru a si facut, sau sa iti cumperi alt aragaz, ceea ce este destul de costisitor. Cat despre cei de la Arctic, numai de bine! Numai sa nu aveti de-a face cu service-ul lor!

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3