930X122 MAIA

februarie

CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ LA SFÂRȘITUL LUI IANUARIE

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (19 ianuarie-1 februarie).

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimează că vremea în intervalul menționat va fi mai caldă decât de obicei în această perioadă a anului. Temperaturile maxime diurne se vor situa între 5 și 9 grade Celsius. Minimele nocturne vor crește până la 2 grade între 22 și 24 ianuarie, dar vor coborî după 28 ianuarie până la minus 2 grade.

ANM estimează că între 19 și 21 ianuarie se vor semnala burnițe izolate, determinate de ceață, iar ulterior, însă doar temporar, vor fi și precipitații mixte, ploi și ninsori. De asemenea, vor exista condiții de producere de polei.

Citiți și: Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90