New Profesional Consult 930 x 122

meteo

PROGNOZA_METEO

CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (9-22 martie) au fost anunțate cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimează că în intervalul 9-11 martie temperaturile maxime diurne vor fi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit: 9-11 grade Celsius. Nopțile vor fi reci, cu minime între minus 2 și 0 grade.

În a doua parte a acestei săptămâni maximele diurne vor înregistra o ușoară scădere: 7-9 grade Celsius. În schimb, minimele nocturne vor urca puțin, urmând să nu mai coboare sub 0 grade.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

ANM estimează că în a doua săptămână de prognoză vremea se va încălzi din nou, dar nu cu foarte mult față de intervalul 9-11 martie.

În ceea ce privește precipitațiile, ANM anunță că probabilitatea de ploi, dar slabe cantitativ, va fi mai ridicată în intervalul 12-15 martie și pe 17 martie. Ploi, însă doar trecător și tot slabe cantitativ, vor fi posibile și în a doua săptămână.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90