EcoMoto 930×122

Arges

PROGNOZA_METEO

CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ LA SFÂRȘITUL VERII ȘI ÎNCEPUTUL TOAMNEI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (24 august-6 septembrie) au fost date publicității cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: A nins în Argeș!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș estimările arată că vremea se va încălzi treptat până sâmbătă, 29 august, atunci când va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 31 de grade Celsius.

Conform estimărilor, odată cu începerea calendaristică a toamnei, de marți, 1 septembrie, vremea va reveni la valori termice normale. Astfel, până la sfârşitul celei de a doua săptămâni de prognoză media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Mediile temperaturilor minime se vor încadra între 14 şi 17 grade Celsius, cu valorile cele mai ridicate la mijlocul intervalului celor două săptămâni.

Zilele frumoase vor fi preponderente şi doar în perioada 1-4 septembrie s-ar putea să apară izolat averse slabe.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90