Donaris 930 x 122

Arges

PROGNOZA_METEO

CUM VA FI VREMEA ÎN PRIMA JUMĂTATE A LUNII FEBRUARIE

Estimările de vreme pentru perioada 1-14 februarie au fost date publicității cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Incredibila pățanie a unei turiste în Argeș

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că în primele trei zile ale intervalului de prognoză vremea se va încălzi accentuat. Media valorilor termice diurne va atinge 17 grade Celsius, în timp ce media temperaturilor nocturne se va situa în jurul valorii de 4 grade.

În zilele de 4 și 5 februarie se va consemna, însă, o scădere semnificativă a temperaturii aerului, de 7 până la 9 grade, dar începând din data de 6 februarie vremea se va încălzi din nou, conform sursei citate.

Citiți și: Argeș. O nouă atenționare meteo! S-a emis cod galben

Cea de-a doua săptămână de prognoză nu va aduce modificări importante în ceea ce priveşte regimul termic, astfel încât se vor înregistra, în medie, maxime de 10 – 11 grade şi minime de aproximativ 2 grade.

Potrivit estimărilor comunicate de ANM, se vor semnala precipitaţii cu o probabilitate mai mare pe 4 și 5 februarie şi, din nou, după 8 februarie, dar acestea vor fi pe arii mai extinse şi mai însemnate cantitativ în intervalul 11 – 13 februarie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3