New Profesional Consult 930 x 122

Arges

CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (16-29 noiembrie) au fost date publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că intervalul de prognoză va debuta cu vreme caldă pentru această perioadă. Media temperaturilor maxime diurne se va situa în jurul valorii de 16 grade Celsius, exceptând ziua de mâine, 17 noiembrie, care va fi mai răcoroasă.

Între 16 şi 22 noiembrie temperaturile minime nocturne vor fi în jurul valorii de 5 grade. Apoi vremea se va răci, astfel încât, între 24 şi 29 noiembrie, regimul termic diurn va fi caracterizat de medii ale maximelor de 6-8 grade Celsius, în timp ce minimele se vor încadra între minus 1 şi 2 grade, valori apropiate de mediile multianuale ale perioadei.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor
După data de 21 noiembrie, aproape în fiecare zi, vor fi ploi la nivel local, în general slabe cantitativ.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90