930×122 CAPRA 5

Arges

CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (30 noiembrie-13 decembrie) au fost date publicității cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că vremea va fi mai caldă decât în mod normal până în jurul datei de 8 decembrie, perioadă în care se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse, în medie, între 8 şi 11 grade Celsius. Apoi temperaturile diurne vor marca o scădere şi se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, urmând să varieze în jurul a 5 grade.

Temperaturile minime vor avea medii de 1-2 grade în prima săptămână din interval, după care vor scădea uşor, spre minus 2 grade în ultimele nopţi.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Precipitaţii slabe, ploi sau burniţă, vor fi posibile în special în intervalul 8-11 decembrie. De asemenea, pentru diseară și mâine, 1 decembrie, se anunță intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90