NOR CURIER 930X122

Arges

CUM VA FI VREMEA LUNI ÎN ARGEȘ – PROGNOZĂ DE ULTIMĂ ORĂ

Mâne, 28 septembrie, vremea în Argeș, inclusiv în Pitești, va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

Cerul va fi mai mult noros și va continua să plouă. Izolat cantităţile de apă vor mai depăşi 15-20 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, temporare, în special în zona de munte a județului. În munții Făgăraș, la 2.000 de metri altitudine, precipitațiile vor putea fi și sub formă de ninsoare.

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

Temperatura maximă a zilei se va situa în jurul valorii de 17-18 grade Celsius.

În urmă cu mai puțin de o jumătate de oră, la ora 21, în Pitești erau 17, 1 grade Celsius, în Câmpulung Muscel 14, 4 grade, în Curtea de Argeș 16 grade și se semnalau descărcări electrice, în zona Dedulești-Morărești se înregistrau 15, 3 grade, iar în Stolnici 15, 9 grade Celsius, cu averse, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. În zona montană înaltă, la peste 2.000 de metri, temperatura aerului era de doar 7 grade și se semnalau averse.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90