pizzeria sapori  930 122

PROGNOZA_METEO

Cum va fi vremea până pe 8 decembrie. Citește estimările meteorologilor!

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimarea referitoare la temperaturi și precipitații pentru următoarele două săptămâni, mai exact pentru perioada 25 noiembrie-8 decembrie.

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, meteorologii estimează o răcire a vremii între 25 și 28 noiembrie. În acest interval de timp media temperaturilor maxime diurne va scădea de la 12 la 3 grade Celsius, iar cea a minimelor nocturne, de la 9 la minus 3 grade. Vestea bună este că între 29 noiembrie și 1 decembrie vremea se va încălzi treptat. Astfel, se va ajunge la o medie maximă diurnă de 7 grade Celsius și la o medie nocturnă de minus 1 grad.

În săptămâna 1-8 decembrie regimul termic va fi unul normal, cu variații mici de temperatură de la o zi la alta. Maximele diurne vor fi de 6-7 grade Celsius, iar cele din timpul nopții, de minus 1, minus 2 grade.

În privința precipitațiilor, exceptând ploile, lapovița și ninsorile deja anunțate pentru 25 și 26 noiembrie, ploi slabe și trecător lapoviță vor mai fi, estimează meteorologii, în perioada 1-4 decembrie.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3