930×122 CAPRA 5

PROGNOZA_METEO

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni? Estimările meteo pentru Muntenia!

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările în ceea ce privește evoluția temperaturilor și a precipitațiilor până pe 17 noiembrie.

Pentru regiunea Muntenia, inclusiv pentru județul Argeș, meteorologii anunță probabilitate mare de ploi în jurul datei de 6 noiembrie. Specialiștii precizează că în restul intervalului, cel mai probabil după 11-12 noiembrie, va mai ploua slab, dar numai izolat și trecător.

În privința temperaturilor, ANM spune că valorile vor scădea pe 7 și 8 noiembrie spre 14 grade Celsius în timpul zilei și 3 grade în cursul nopții. Pe 9 și 10 noiembrie temperaturile ar urma să crească din nou, ușor, cu 2-3 grade Celsius. După 11 noiembrie vremea în Muntenia va intra într-un proces de răcire ușoară și treptată. Spre 16-17 noiembrie, informează meteorologii, temperaturile medii diurne nu vor mai depăși 9-10 grade Celsius, iar minimele nocturne vor coborî până la 2-3 grade.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3