NOR CURIER 930X122

pompieri_incendiu

Cum vor fi răsplătiţi pompierii răniţi în incendiul de la Câmpulung Muscel

Trei pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au fost răniţi pe 2 octombrie în încercarea de a stinge incendiul izbucnit la un depozit de deşeuri periculoase de pe platforma fostei uzine ARO de la Câmpulung. Cei trei vor avea parte de o recompensă.

Astfel, cei trei pompieri argeşeni vor fi înaintaţi în perioada următoare în grad, ca răsplată pentru modul în care au acţionat pentru stingerea incendiului de la depozitul de deşeuri din Câmpulung Muscel. Alţi 3 colegi ai lor vor fi, de asemenea, înaintaţi în grad. Chiar ministrul de Interne, Radu Stroe, va oficia ceremonia. Pe lângă gradul militar superior (toţi sunt subofiţeri), cei 6 militari vor câştiga la salariu doar 50 de lei pe lună!

Ion Popa, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, a declarat astăzi că pentru cei 3 pompieri răniţi se vor strânge fonduri în cadrul instituției și se va face şi o colectă la nivel naţional.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3