Donaris 930 x 122

    Judo

    Cupă europeană la Piteşti

    Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, s-a întâlnit la Primărie cu reprezentanţii mai multor unităţi pentru a discuta despre organizarea în municipiul reşedinţă de judeţ a unui eveniment foarte important. Pentru prima dată după mult timp, municipiul reşedinţă de judeţ al Argeşului va găzdui o competiţie de top la nivel internaţional.

    Este vorba de Cupa Europei la Judo (cadeţi) care ar urma să se desfăşoare în perioada 30 aprilie – 2 mai. Evenimentul va fi organizat de forul european de judo, dar la el vor participa şi ţări din afara Bătrânului Continent, cum ar fi China şi Japonia.

    La eveniment sunt aşteptaţi circa 400 de participanţi din mai multe ţări, primarul spunând că o asemenea competiţie va aduce beneficii pe mai multe planuri oraşului. Circa 200 dintre participanţi sunt sportivi.

    La organizarea acestei competiţii îşi vor aduce aportul şi cluburile de profil din Piteşti, dar şi unităţi de învăţământ. Se mizează şi pe atragarea Dacia ca partener, prin punerea la dispoziţia delegaţiilor a unor maşini cu care acestea să se deplaseze.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3