Donaris 930 x 122

    Cupa.CL1

    Cupa României la baschet, în şedinţa Consiliului Local

    Componenţii echipei de baschet masculin BCM U Piteşti au primit joi, 23 februarie 2012, felicitări din partea Consiliului Local al municipiului reşedinţă de judeţ pentru reuşita lor din Cupa României. Câştigătorii Cupei s-au ales, la propunerea primarului Tudor Pendiuc, şi cu o primă consistentă.

    Astfel, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local a fost introdus şi un proiect de hotărâre pentru premierea echipei de baschet care a reuşit o performanţă deosebită, câştigarea Cupei României. Conducerea clubului a adus în sala de şedinţe a Consiliului şi cupa care a fost admirată de toată lumea.

    Performanţa este cu atât mai mare cu cât clubul aparţine acum unei structuri înfiinţată de Consiliul Local doar de un an, şi anume Sport Club Municipal.

    Consiliul Local a aprobat propunerea primarului, astfel că a fost alocată pentru echipă suma de 95.000 de lei, din bugetul local. Cu aceşti bani vor fi acordate prime pentru jucători, dar vor fi suportate şi unele cheltuieli necesare pentru funcţionarea clubului.

    Primarul Tudor Pendiuc şi-a exprimat şi speranţa ca de acum înainte să se alăture clubului cât mai mulţi sponsori.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90